Състав на Окръжен  съд Сливен остави в ареста мъжа и

...
Състав на Окръжен  съд Сливен остави в ареста мъжа и
Коментари Харесай

Съдът потвърди ареста на двамата, държали в плен и измъчвали мъж от Бургас

Състав на Окръжен  съд Сливен остави в ареста мъжа и дамата, държали в плен и измъчвали мъж от Бургас. Окръжните магистрати потвърдиха като вярно и законосъобразно определението на Районен съд Сливен, с което е оставено без почитание настояването на Дияна Куртева и Станислав Стоянов за изменение на наложената им мярка за неотклонение от „ задържане под стража ” в по-лека. На 10 септември след интернет обич  - мъж от Бургас е бил похитен от двама мъже и една жена. Те са го измъчвали, насилвали и пробвали да източат банковите му сметки.

Двамата, държали в плен и измъчвали мъж от Бургас, остават в ареста

„ Тридесетгодишният бургазлия при започване на тази година се срещнал с 30-годишната Дияна. Контактували. Той е водач на ТИР в Германия.  В края на август се срещнали  в Бургас. Преди това той няколко пъти ѝ е превеждал пари. Тук също похарчили доста огромна сума, към 2000 лв., по магазини и заведения за хранене и на 8-ми, в петък вечерта, отишъл при нея, в Сливен. В къща, която тя му показала.В къщата в сливенския квартал " Комлука " влюбеният мъж се скарал грубо с Дияна Куртева във връзка, който към момента не е конкретизиран. В разгара на разногласието в стаята  влезнали двама мъже с маски,  които го съборили на земята, вързали го със свински опашки и почнали да го бият с ритници и юмруци “, обясни детайлностите апелативният прокурор Любомир Петров.

Кошмар след интернет обич: Мъж от Бургас похитен, изнасилен и пребит

„ Буквално няма крепко място по тялото
. С него са осъществявани и полови извращения. Няма да кажем какви са, поради опазване на неговото достолепие. Заплашван е за рязане на пръсти с лозарска ножица и с набиване на прът. Взели са му двете банкови карти, принудили го да им каже кодовете и се пробвали с онлайн банкиране да преведат пари от негови сметки в тяхна. Не съумели. Накрая взели двете карти, двата му мобилни телефона и сумата от 200 лв., която била у него. Сложили му маска, сложили го в багажника на неговия автомобил, извели го отвън Сливен, в местността „ Карандила “  и му споделили да изчака известно време, до момента в който се отдалечат. Той се върнал в Бургас и подал този сигнал “, добави той.

Определението на Окръжен съд Сливен е дефинитивно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР